Izdelava spletne strani

Zavedam se, da je temelj vaše spletne identitete dobra spletna stran. Dobra spletna stran je najdena, opazna in zapomljiva.

Najdena pomeni, da jo je na spletu enostavno najti, ker pa iskalci redko pogledajo več kot eno stran izpisov iskanja, je potrebno zagotavljati, da je spletna stran uvrščena visoko. To dosežemo z optimizacijo strani. Ko je obiskovalec spletno stran našel, je pomembno, da si jo zapomni, zato mora biti spletna stran opazna in všečna, hkrati pa enostavna in pregledna.

Kako izberem primerno spletno stran

Oblika in barve spletne strani morajo obiskovalca pritegniti, hkrati pa ga ne smejo odvrniti pozornosti od pomembnih vsebin. Pomembno je, da slog spletne strani povzema vašo že izdelano grafično podobo, zato priporočam vključitev vašega logotipa ali za vas značilnih barv kot grafično podlago spletne strani.

Zagotovila za uspeh

Preverite nekaj primerov visokih uvrstitev mojih spletnih strani v različnih iskalnikih.

Vzdrževanje spletnih strani

Del celovite ponudbe izdelave spletne strani je tudi njeno vzdrževanje, ki je nujno zaradi spremenjenih podatkov, ki jih vi želite prikazati na vaši spletni strani (novi dogodki, galerije slik ali različne akcije) in za ohranjanje visoke uvrstitve na različnih spletnih iskalnikih.
Zagotavljamo vam 24 urno podporo pri spremembah in popravkih spletne strani, vse vaše zahteve bomo obravnavali ažurno.
Poleg sprememb in popravkov spletne strani vzdrževanje spletnih strani zajema tudi:

Svetovanje pri spremembah spletnih strani

  • Opozarjanje na morebitne napake in popravke
  • Nadgradnja spletnih strani z novimi tehnologijami
  • Spremljanje statistike obiska in analiza obiska
  • Pomoč pri pripravi dodatnih spletnih promocij in vsebin